Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

duminică, 18 iulie 2010

Gazeta de perete

Pentru ca l-am insotit pe domnul Dobrescu intr-o calatorie pe alte meleaguri (despre asta vor urma surprize), nu am prins "interviul" aparut in Gandul. E vorba, pe scurt, despre un reportaj al ziarului despre portalul "Bucurestii vechi si noi", unde imi aduc si eu aportul cu ce pot.
Din pacate nu au fost prezenti la interviu si mai multi reprezentati mai de seama ai proiectului, asa ca am fost chemat si eu si dupa cum se poate intelege din ce a fost publicat, eu vorbesc cam urat. Atat s-a retinut. Important este ca proiectul comun are parte de publicitate asa ca probabil nu conteaza ce si cum se scrie atat timp cat lumea afla de acest portal. La interviu au fost prezenti initial Raiden, Dan si Aventurierul, care au avut lucruri mai interesante de zis si v-as invita sa-i urmariti si pe blogurile lor cat si in cadrul portalului "Bucurestii vechi si noi".

Pe langa link-ul permanent catre portal imi fac datoria si acum si va indemn sa aruncati un ochi pe acolo caci sunt multe lucruri interesante.

Articole bucuresti vechi

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

Am o indelungata experienta cu presa si tot ma mai minunez in legatura cu mecanismul jurnalistilor de a selectiona vorbele cele mai nepotrivite din ceea ce le spui. Inca ma mai minunez de felul cum pot inventa titulaturi care nu exista samd ... e o regula de la care nu se abat niciodata :))

Forza "idei urbane" !

popescu spunea...

@Adrian...am fost un pic mirat, avand in vedere ca era prima experienta directa, oricum nu are importanta, dar ma asteptam sa apara un link macar cu portalul despre care au facut reportajul...sunt convins ca tu ai avut mult mai multe "experiente interesante" :)