Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

miercuri, 10 noiembrie 2010

Gazeta audio

Am ajuns si la radio. Mai exact initiatorul portalului "Bucurestii vechi si noi", unde imi aduc si eu aportul cu ce pot, m-a dus la radio Bucuresti FM. In cadrul emisiunii Intalniri capitale am participat la o discutie despre oras alaturi de alt colaborator al proiectului, domnul Horia Barna si de domnul Constantin Dumitru, initiatorul proiectului.
Ce a rezultat din aceasta discutie despre Bucuresti puteti asculta vineri de la ora 21:00 pe Bucuresti FM - 98,3.

Pe langa link-ul permanent catre portal imi fac datoria si acum si va indemn sa aruncati un ochi pe acolo caci sunt multe lucruri interesante.


Articole bucuresti vechi


UPDATE: Inregistrarea emisiunii Intalniri capitale, invitati fiind domnul Horia Barna, domnul Constantin Dumitru si subsemnatul. Realizatorul emisiunii este doamna Cristina Toma. Din cauza duratei emisiunii, circa 50 de minute, am fost nevoit sa o impart in patru parti, pentru a o posta aici.
4 comentarii:

Radu I. spunea...

Popescu is on air! Felicitari!

popescu spunea...

Yeah baby, 15 minutes of fame :)...avand in vedere ca nu o sa pot asculta emisiunea ca sa vad daca am fost coerent, o voi inregistra si sper sa o pot pune si aici

ADRIAN spunea...

felicitari! astept inregistrarea la tine caci postul de radio l-as asculta in masina fiind, ceea ce e improbabil la acea ora.

popescu spunea...

mersi...o sa o postez imediat ce fac rost de ea, dar e cam lunga asa ca nu stiu cati vor avea rabdare sa asculte totul :)