Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

duminică, 6 februarie 2011

Ninge peste oraşul gri

Buna dimineata si imi pare bine sa va cunosc! Ma cheama Radu, dar asta probabil stiti deja de cateva zile. In consecinta, rubrica aceasta, care este una saptamanala, se va numi "Poza lui Radu." Ii multumesc lui Popescu ca mi-a oferit ocazia de a posta pe blogul lui si sper sa avem o colaborare cat mai fructuoasa in viitor!

Pozele pe care le veti vedea in cadrul acestei rubrici vor trata subiecte diverse, insa toate vor avea un numitor comun, Bucurestii. Aceste poze vor exprima, pe cat se poate, felul in care vad eu orasul in care m-am nascut si in care traiesc. Scopul lor nu este de a judeca, ci de a observa. Judecatori puteti fi voi, cei care le veti privi.
Pentru inceput, o poza ce tine in oarecare masura de sfera mea privata, si probabil a unui numar considerabil de bucuresteni.

Acum cateva luni m-am mutat in Pantelimon. Inca nu sunt convins ca Pantelimonu' petrece toata noaptea dar cu siguranta atunci cand se trezeste cam asta este ceea ce vede pe geam. Doar fulgii sunt trecatori. Dar daca nu v-as spune ca e din Pantelimon v-ati da seama in ce cartier, sau chiar oras, este facuta poza? Pariem? :)

Aceasta postare poate fi vizualizata si pe blogul personal Instantanee de RAI

5 comentarii:

MARIVS spunea...

Este trist, intr-adevar, ca in afara de cateva cladiri emblematice din Centru, restul oraselor Romaniei arata la fel. Blocuri, blocuri, blocuri... Toate fara personalitate, prost construite si finisate, inghesuite unele intr-altele.

Raiden spunea...

Mult succes in demers, Radu!

Ar fi imposibil de ghicit unde sunt blocurile, daca nu ai spune. Toate arata la fel. Putea sa fie Balta Alba, sau Militari, de ce nu Berceni?

@ MARIVS - te rog sa-ti revizuiesti atitudinea vis-a-vis de politica Partidului de a popula Romania socialista cu salbe frumoase de blocuri, executate impecabil.

Noile centre civice vor spori prestigiul oraselor tarii!

:P

armyuser.user spunea...

@RAI / Mult succes şi să ne aduci multe fotografii cu teme interesante!

@Raiden / Cu respect vă informez că în Militari nu avem blocuri aşa de frumoase şi armonios dispuse în spaţiu!

theo v spunea...

cred ca sunt o gramada de (b)locuri ce merita fotografiate in bucuresti :) ai mult de munca radule !

R.A.I. spunea...

Multumesc pentru incurajari!

@ Marivs: intr-o societate ce pretuieste "egalitatea" contrastele nu prea isi au locul, dar cine stie, in timp, nimic nu e permanent, nici chiar aceste blocuri...

@Raiden: Multumesc! Cei de vis-a-vis se pot bucura totusi si de un mic spatiu verde, dupa cum se poate observa. :)

@armyuser: Multumesc! Asa intentionez! PS. Da macar in Militari aveti metrou! ;)