Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

miercuri, 23 februarie 2011

Transport public 1 - o colaborare intre bloguri

A venit vremea sa anunt si eu inceputul unui proiect comun intre mai multe bloguri sau mai exact intre bloggeri. Ideea a pornit de la o leapsa lansata de Adrian. Proiectul nostru comun se refera la transportul public, un proiect cu mai multe propuneri care incearca sa prezinte idei pentru dezvoltarea transportului public in oras. Cine participa? Pai in primul rand Hungry Mole, care a anuntat primul inceperea proiectului. Apoi va veni cu o idee Adrian Craciunescu si in cele din urma subsemnatul.
Am decis ca ar fi cel mai bine ca fiecare sa vina cu propuneri pentru a va prezenta cat mai multe idei. Nu cred ca exista o singura solutie pentru o reteaua de transport public, asa ca incercam sa prezentam cat mai multe idei. Plecam insa de la premiza ca reteaua de transport public este solutia pentru traficul unui oras, iar discutiile deschise pe aceasta tema vor schimba in timp chiar si mentalitatea locuitorilor.
Prima propunere a facut-o Hungry Mole pe blogul sau Simply Bucharest printr-un articol ce prezinta zona Drumul Taberei si relatia cu orasul. Intrebarea sa Drumul Taberei, metrou sau tramvai? isi gaseste poate o rezolvare in aceasta prima propunere.
Va invit sa urmariti desfasurarea intregului proiect pe cele trei bloguri Simply Bucharest, Analiza istorico-arhitecturala si Idei urbane si sa discutam impreuna ideile prezentate.Lista cu toate articolele-propuneri: 
3.Terminal la Piata Unirii detalierea propunerii lui Hungry Mole
4.Statie in Drumul Taberei la Favorit detalierea propunerii lui Adrian.

5 comentarii:

ADRIAN spunea...

ce-si face omul cu mana lui ...
leapsa mi-a trebuit? :)) acum trebuie sa fac ceva si sunt in buda cu timpul :) sa vezi ca ma fac de ras mai ales dupa ce m-ai pus cu sigla cat voi amandoi la un loc!

popescu spunea...

daca ai vrut leapsa :))...asa a fost sa fie cu sigla, ca ale noastre erau mai "lunguiete" :)

GIURGIU spunea...

succes :) poate se materializeaza ceva... :)

popescu spunea...

@Giurgiu...da sigur :)...ne "dam si noi cu parerea" pe net :)

GIURGIU spunea...

nu stii de unde sare iepurele!