Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

miercuri, 9 martie 2011

De bun simt...

Mi se pare de bun simt sa-mi cer scuze. Sa-mi cer scuze celor care citesc blogul, scuze pentru aceasta lipsa de activitate in ce priveste noi propuneri. Recunosc ca nu am avut timp sa lucrez la propunerile pe care le tot anunt. Sigur ca ati observat o crestere a numarului de articole, dar fara a veni si cu propuneri noi. Sunt neserios. Norocul face ca Radu nu s-a luat dupa mine si isi vede de rubrica lui. Pe langa acest "castig" si "neseriozitatea" mea, de care sper sa scap, trebuie sa anuntam si o pierdere.

Am avut cateva discutii cu domnul Dobrescu si am incercat sa rezolvam situatia sa delicata, dar nu avem ce face. Domnul Dobrescu ne-a anuntat ca doreste sa-si incheie colaborarea cu biroul nostru si l-am inteles. Cu totii am preferat sa pastram confidentiale motivele despartirii, asa cum ne-a rugat chiar domnia sa. Domnul Dobrescu multumeste pe aceasta cale tuturor celor care au gasit un mic interes in articolele sale si spera ca ocazional, in cel mai bun caz daca situatia sa ii va permite, sa mai treaca in vizita.
Recunosc cinstit ca vestea ne-a luat oarecum prin surprindere, dar incercam sa acoperim lipsa domniei sale prin alte proiecte. Avem cateva idei noi si vom alege una dintre ele. Bineinteles ca asta inseamna munca si timp si deocamdata timpul cam lipseste. Asta este, proiectele si beneficiarii reali imi "dau de mancare" si pe o perioada de criza trebuie lucrat mai mult. E o scuza penibila, dar asta este realitatea.
Nu-mi ramane decat sa sper ca "scap" cat mai repede de lucrarile picate pe timp de criza si automat sa am si un confort financiar in timp ce va arat cum mi-am inchipuit eu orasul.

Niciun comentariu: