Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

vineri, 25 martie 2011

EXCLUSIV - Inapoi in viitor (01)

Am intrat in posesia unor documente strict secrete si de o importanta capitala. Din aceasta cauza sunt strict secrete. Avem imagini cu viitoarea dezvoltare a orasului. Bulevardul Buzesti - Berzei -Uranus, Calea Calarasilor, strada Traian si Calea Dudesti sunt deja finalizate ca proiecte. Si pentru ca proiectarea contemporana nu se mai poate face fara o imagine 3D realista, iata ca va putem oferi patru perspective din cadrul proiectelor.
Priviti cele patru perspective cu propunerile complet diferite. Imaginea prezinta, in sensul acelor de ceasornic sau invers, cele patru zone remodelate: Bulevardul Buzesti - Berzei -Uranus, Calea Calarasilor, strada Traian si Calea Dudesti.
 Este altceva. Este mai bine. Este uniform. Este exact ce are nevoie orasul nostru. Este exact ce isi doresc locuitorii. Este progres. Patru perspective complet diferite care ne arata viitorul luminos. ASA DA. Iata ca in sfarsit se face ceva si pentru locuitorii orasului.


Imaginea originala o gasiti pe Comunismul in Romania in cadrul albumului Santierele patriei VIII.

Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare, orice asemanare cu persoane, situatii sau cladiri din realitate, este pur intamplatoare.

6 comentarii:

radu spunea...

o sa fie misto! abia astept.

R.A.I. spunea...

Cam prea multa verdeata pe Dudesti ;)

popescu spunea...

@Radu...imediat ce o sa fie definitivate detaliile cred ca o sa le dea drumul...nici nu merita o dezbatere publica pentru ca am convingerea ca toti suntem pentru :)
@RAI...conform normelor aprobate :)

Anca Pietrescu spunea...

Eu inca mai sper sa se indrepte si largeasca si Calea Victoriei. Un bulevard maaare, laaat si luuung. Sa se vada Victoriei din Senatului si vitavercea. Si sa fie numai turnuri de sticla pe fiecare parte...

armyuser spunea...

Exageraţi, tovarăşi! Berzei-Buzeşti-Străpunsa nu are trotuare aşa late.

popescu spunea...

@Anca Pietrescu...nu avem informatii despre Calea Victoriei, dar speram sa se ia masuri si pe acolo :)
@army...cred ca te fura un pic unghiul din care este facuta poza in cazul Buzesti-Berzei...trebuie sa te uiti in detaliu :)