Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

vineri, 11 martie 2011

Feriti-va de pietonii cu idei (01)

Imaginea originala o gasiti pe Fototeca online a comunismului românesc
[Fotografia #BA149]. Fototeca online a comunismului românesc. Vizita de lucru în Capitală a lui Nicolae Ceauşescu şi a altor conducători de partid şi de stat.(17.VIII.1977). Cota: 149/1977

Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare, orice asemanare cu persoane, situatii sau cladiri din realitate, este pur intamplatoare.

4 comentarii:

muzeul virtual al apei ploiesti spunea...

Domnule Popescu, chiar asa s-a intamplat...Ceausescu atunci cand vorbea, gesticula, iar cei din jur nu stiau daca arata vre-un loc anume, sau era doar o zbatere a mainii...stiu bine asta de la un fost coleg de facultate ce a participat la translatarea unor biserici si imobile in acea perioada...

www.giurgiuro.blogspot.com spunea...

asta e ca bancu cu musca... in fine au fost multi idioti pe langa idiotul al mare, ca nu numai la bucuresti s-a demolat si nu a fost tovarul peste tot.Avem tendita sa spunem mereu ce a facut Ceausescu cand....defapt au fost niste ingineri , niste arhitecti care au propus una alta si comitetu a decis , chestii pe care apoi ceausica le vedea din masina in drum spre stiu eu ce.

popescu spunea...

@muzeul+giurgiu...stiu asta :) de aia si "pomenesc" si de modul in care actionau cei din jur, caci pana la urma cei din jur nu prea au "suferit" o revolutie...de aia si astazi sefu' se pricepe la orice si la randul lui sefu' mic este competent si el, prin relatia cu cel mare...avem asa o apetenta pentru institutia sefului :)

ADRIAN spunea...

daca puneati capul lui Oprescu peste capul lui Ceausescu nu era mare diferenta. Si pe atunci, ca si acum, sunt sigur ca erau foarte multi babuini care considerau ca Ceausescu face bine ca rade "maghernitele" alea unde "colcaiau sobolanii" si mai stateau "burghezii". Nu s-a schimbat nimic.
Acum, cand scriu, astept sa inceapa un meci de fotbal pe Rapid. Cu Dinamo. Razboiul maimutelor in tribuna. Cred ca iese iar cu ciomageala. Am pus, dupa lupte seculare, raspunsul meu la chestiunea cu metroul.