Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

marți, 28 iunie 2011

Domnul Dobrescu in Casa Cesianu-Racovita

Incepe perioada vacantelor si domnul Dobrescu se "antreneaza" pentru concediul surpriza oferit de fiul domniei sale. Asa cum poate va aduceti aminte, anul trecut domnia sa a vizitat Londra si ne-a oferit si noua parerile sale. Cum domnul Dobrescu nu stie inca unde va fi trimis de fiul sau s-a decis sa isi ofere singur o surpriza. Intr-o noapte in care somnul l-a ocolit complet a avut prilejul sa viziteze Casa Cesianu-Racovita.
In aceea noapte casa a fost deschisa publicului, iar domnul Dobrescu a profitat. Domnia sa a realizat o serie de fotografii in interiorul casei. In acelasi timp va putem aunta ca domnul Dobrescu este la inceputul luptei sale cu un aparat foto. Deocamdata stapaneste "butonul cel mare" si setarile automate.

Va pot spune ca domnul Dobrescu a preferat sa nu comenteze absolut nimic. Domnia sa a dorit sa precizeze ca a existat un traseu prin casa, traseu urmarit si in pozele sale. Va indeamna astfel sa nu stati in fata calculatorului si sa mergeti sa vedeti pe viu Casa Cesianu-Racovita. Daca nu va place casa s-ar parea ca se organizeaza si expozitii, prin Centrul Cultural Artsociety, si poate acelea sa fie mai atractive pentru unii dintre dumneavoastra.

 

 
 
 
 
 

Pentru final domnul Dobrescu va recomanda din nou sa mergeti sa vizitati atat casa cat si o eventuala expozitie. Si pentru ca domnia sa face progrese si in "plimbarile pe internet, mi-a recomandat special un site cu mult mai multe informatii despre Casa Cesianu-Racovita.

3 comentarii:

MARIVS IMPERATOR spunea...

Si daca fiul domniei sale are o lipsa de inspiratie si-l trimite in cine stie ce tara uitata de Dumnezeu? :))

popescu spunea...

@Marivs...lipsa de bani sa nu fie, domnul Dobrescu nefiind credincios, nu considera nicio tara uitata :)

ADRIAN spunea...

... Case cu dichis ... pe vremea cand mesterii faceau "scoala de ARTE si meserii". Si nu apareau in nicio reclama la vopsea lavabila ...