Blogul s-a mutat.

Vei fi redirecţionat automat la noul site. Dacă acest lucru nu se întâmplă, accesează
http://www.ideiurbane.ro
şi updatează-ţi bookmark-urile.

vineri, 1 iulie 2011

Intre doua nu te... (02)

Vine un moment in viata cand realitatea iti spune in fata, direct si fara sa te minta, ca esti depasit. Toti in jurul tau au realizat mult mai mult. Toti au reusit mult mai multe, iar tu nu ai facut absolut nimic in timpul asta. Dezvoltarea ta personala s-a oprit brusc. Esti depasit de toata lumea si nu esti in stare de nimic. Iti lipseste orice ambitie si asta se vede cu ochiul liber. Este absolut normal ca in astfel de conditii sa te paraseasca si familia si prietenii, sa te dea afara de la munca si in general sa-ti pierzi viata. Rusine. Esti o rusine pentru societatea dezvoltata.


Acest articol este un pamflet si va fi tratat ca atare, orice asemanare cu persoane, situatii sau cladiri din realitate, este pur intamplatoare.

7 comentarii:

toni spunea...

sau asa: http://www.flickr.com/photos/tonica/4893216809 , mai pe stil vechiu'

abracadabra spunea...

Ce-a fost primul? Oul (vila stil post-decembrist) sau gaina (ofis bildingurile)?

popescu spunea...

@toni...planificare, planificare si sistematizare :)
@abracadabra...nu stiu, dar sigur au evoluat unul dintr-altul...aici mai greu :)

ADRIAN spunea...

Ai vazut asta: http://www.arhiforum.ro/proiecte/solutie-alternativa-la-diametrala-buzesti-berzei ?

Imaginea de ne-o arati seamana cu situatia casei aleia din Piata Lahovary, prinsa ca-ntr-o menghina intre G.M. Cantacuzino si Horia Creanga. Numai ca acolo menghina rezulta dintr-un regulament general.

popescu spunea...

@Adrian...am primit si eu linkul de la altcineva, dar eu nu vad solutia alternativa ci doar un alt proiect pentru aceeasi diametrala...inca nu inteleg cum poti analiza doar o insula fara sa-ti pui macar problema ce se intampla si pe cealalta parte a strazii...ai zice ca strazile Buzesti- Berzei formeaza un mare zid :)...conceptul pentru zona de langa piata mi se pare totusi interesant

mihai turcu spunea...

Le-am recunoscut, sunt cred vizavi de biserica Delea Veche, o zona care incet-incet isi pierde farmecul si din cauza porcariilor astora.

popescu spunea...

@mihai turcu...corect, chiar acolo, daca te intereseaza poti sa te uiti si in spate sa vezi intreaga "dezvoltare" :)